لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت اموراجتماعی دادگستری خراسان رضوی پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد شهادت ۱۴ نفر در غزه، طی ۲۴ ساعت گذشته (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: استان آذربایجان بهترین مکان برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری است حمله هوایی گسترده اسرائیل به شمال و شرق لبنان (یکم آبان ۱۴۰۴) + فیلم صالحی‌امیری: طرح جامع «توس» با نگاه ملی و بلندمدت دنبال می‌شود نشست هم‌ا‌ندیشی نخبگان اندیشه‌ورز مشهد با وزیر امور خارجه برگزار شد امیر صباحی‌فرد: هرگونه تهدید با پاسخی سخت مواجه می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت روحانیت حفظ پویایی و استمرار در توسعه معارف دینی است | خدمت به امام زمان (عج) محدود به زمان و شرایط خاصی نمی‌شود
سرخط خبرها

آیت‌الله خاتمی: فوت خانم امینی اصلاً برای اغتشاشگران مطرح نیست| فریب‌خوردگان صف خود را از اغتشاش‌گران جدا کنند

  • کد خبر: ۱۲۶۷۵۷
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۰
آیت‌الله خاتمی: فوت خانم امینی اصلاً برای اغتشاشگران مطرح نیست| فریب‌خوردگان صف خود را از اغتشاش‌گران جدا کنند
امام‌جمعه موقت تهران با بیان اینکه فریب‌خوردگان صف خود را از اغتشاش‌گران جدا کنند، گفت: مسئله‌ای که اصلا برای اغتشاش‌گران مطرح نبوده فوت خانم امینی بوده است چراکه مسئولان برای پیگیری این پرونده در میدان بودند.  

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های امروز اول مهرماه نماز جمعه تهران با بیان اینکه دشمنان با اغتشاشات در پی تحت‌الشعاع قرار دادن موفقیت‌هاست و رئیس‌جمهور منفور آمریکا روی اغتشاشات مانور می‌دهد، اظهار داشت: از مدت‌هاست دشمنان در پی اغتشاش‌اند و دنبال سوژه بودند تا این سوژه برایشان پیش آمد. آن‌ها دلشان برای آن خانم نسوخته بود بلکه دلشان برای مقابله با نظام و مقابله با شما مردم تنگ شده بود؛ مسئله‌ای که اصلا برای اغتشاش‌گران مطرح نبوده فوت همان خانم بوده است چراکه مسئولان برای پیگیری این پرونده در میدان بودند.  

امام‌جمعه موقت تهران با بیان اینکه چادر از سر زن مسلمان کشیدن و آتش زدن قران یعنی ضدیت با دین، گفت: این اغتشاشات علیه شما مردم بود چراکه پرچم جمهوری اسلامی که نماد اقتدار شماست را به آتش کشیدند. علیه مردم بودن اغتشاش‌گران یعنی بیش از ۶۰ آمبولانس را تخریب کردند و تعدادی هم سوزاندند؛ این نشان می‌دهد ضد مردم‌اند.  

امام‌جمعه موقت تهران با اشاره به تکرار این حوادث در سال ۸۸ یا ۹۸، گفت: این بار مردم با اغتشاش‌گران همراهی نکردند و حتی به تخریب اموال اعتراض کردند. اغتشاشاتی که بحمدالله لحظات پایانی را می‌گذراند؛ در این اغتشاشات دو گروه بودند؛ یک عده جوانان ناپخته و فریب‌خورده که تحت تاثیر شبکه‌های بیگانه و فضای مجازی آمدند و سران اغتشاش استفاده ابزاری از این‌ها کردند؛ من برادرانه نصحیت می‌کنم که صف خود را از این‌ها جدا کنند، روز حادثه آن‌ها فرار می‌کنند و شما را گیر می‌اندازند. من دوستانه به پدر و مادر‌های این جوانان می‌گویم که فرزندانتان را نصیحت کنید که آینده خود را تباه نکنند.  

وی افزود: دسته دوم سران اغتشاش بودند که هم از بیگانه خط می‌گیرند و هم پول می‌گیرند؛ بی‌بی‌سی به صراحت می‌گوید که ما ذی‌نفعیم؛ آمریکا و سران استکبار تمام قد وارد میدان شدند و تریبون‌ها را در اختیار اغتشاش‌گران قرار دادند. بعنوان کسی که سی سال است در سیره اهل‌بیت کار می‌کنم یک مطلب مسلم در این سیره این است که امیرالمومنین (ع) از افراد فریب‌خورده می‌گذشت، اما قاطع‌ترین برخورد را با سران جنایت داشت و از رئیس قوه قضائیه هم که امروز هستند می‌خواهم با سران اغتشاش قاطع‌ترین برخورد صورت بگیرد.  
آیت‌الله خاتمی ادامه داد: آنچه در این میدان بسیار خنده‌دار است، حمایت سلطنت‌طلبان از این خانم است. سلطنت طلبانی که پنجاه و هفت سال حکومتشان ایران را تبدیل به زندان بزرگ کرد؛ اشک تمساح منافقین را دیدیم که خودشان ۱۷ هزار بی‌گناه را جنایت‌کارانه ترور کردند؛ این حرف‌ها به قامت و قیافه این جلادان آدمکش نمی‌آید که از فوت یک خانم بخواهند ناراحت باشند.  

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه نیروی انتظامی مأوا و مأمن مردم است و این نیرو ۱۳ هزار شهید در مقابله با اغتشاشات و سوداگران مرگ و اشرار داده است، گفت: در سال ۱۴۰۱ پلیس تاکنون ۳۵ شهید داده است، اما با اینان وحشیانه برخورد می‌کنند. به عزیزان نیروی انتظامی در کل کشور می‌گویم که دل قوی دارید و به وظیفه‌تان عمل کنید و بدانید ملت حامی شماست. حفظ نظام اسلامی خط قرمز مردم ماست؛ ما تا آخرین نفس و تا‌اخرین قطره خون ایستاده‌ایم.

خاتمی با بیان اینکه صاحبان تریبون در فضای مجازی و قلم مواظب باشند تریبون‌شان بلندگوی دشمنان نباشد که در داخلِ آن‌ها محسوب می‌شوند، گفت: در این حادثه هم کسانی که نان نظام را خوردند با اغتشاش‌گران همصدا شدند و هنوز هم دیر نشده شما که به راحتی بیانیه می‌دهید، اغتشاشات را محکوم کنید وگرنه همسو با آن‌ها هستید.  

امام جمعه موقت تهران در ادامه خاطرنشان کرد: از عزیزانی که دیروز در مشهد، همدان، زنجان و ورامین راهپیمایی خودجوش راه انداختند و اغتشاش‌گران را محکوم کردند تشکر می‌کنم و از شما خوبان که در راهپیمایی بعد از نمازجمعه شرکت می‌کنید تشکر می‌کنم و امیدوارم پیام این ابراز نفرت را  آن‌ها بگیرند که اگر نگیرند، فردا دیر است و این ملت، چون نظام اسلامی است قاطعانه از مسئولان قوه قضائیه می‌خواهد کسانی که به اموال مردم رحم نمی‌کنند و قرآن می‌سوزانند را با سلاح قانون سرجای خود بنشاند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->